2011-04-14

Putslustigt ordvitsande

Olle hade trampat i klaveret, så...
det blev det blev Johan som fick dra en vals...


(Ja... vad säger man...? Nåväl, en helt annan sak. Om ni blir sjuka eller så, kanske ni hittar till Neptunuskliniken nere i hamnen i Varberg och där, i väntrummet längst in kan man se några av mina bilder, inte så många, men ändå.)

4 kommentarer:

 1. Et stykke til Varberg herfra, men jeg nyter bilder og text her på bloggen:)
  Berit.

  SvaraRadera
 2. Jag var faktiskt lite sjuk häromdan å såg dina bilder! Blev glad för 1) dom är fina, 2) du är duktig, och 3) de livade upp lite i öronontet :)

  Tjo!
  /u.

  SvaraRadera
 3. Du borde skriva någonstans vem du hämtat inspiration ifrån. Var i London för några år sen och såg exakt samma grejer, den killen har dessutom gett ut böcker med sina bilder.

  //Tor

  SvaraRadera
 4. @Tor

  Jag vet inte riktigt vad du menar med att jag "borde" skriva var jag får inspiration ifrån...
  Men, till höger finns länkar, två olika samlingar. Den översta visar andra konstnärers "smågubbe-bilder", bland annat Slinkachu som jag förmodar att du refererar till? Den undre länksamlingen är om vad som helst som jag tycker är värt att kolla in och det är nog där jag hittar mest inspiration. Många tror att inspirationen finns i andras "gubbbilder", men det är nästan tvärtom! Jag skulle aldrig medvetet "kopiera" en sådan, för då är det ju inte min idé! Jan Stenmark och Gary Larson, det är inspiration!

  SvaraRadera