2010-01-22

Ut på turné!

Hepp, ingen bild!

Jag ville bara berätta att jag skall ut på en kort turné! (mycket kort då det är vid ett enda tillfällen, men ändå!) Nu på tisdag (26/1) skall jag besöka Borås Fotoklubb och berätta om mina bilder. Känns väldigt kul och spännande att för en stund lämna webben och faktiskt möta en publik. Aningen nervöst också att publiken består av duktiga fotografer...

Trevlig helg på er!

10 kommentarer:

 1. Kul! Det kommer att gå jättebra ska du se! Du har så häftiga bilder, och är en duktig fotograf du med!

  SvaraRadera
 2. Jag är allt också lite nyfiken på att höra dig berätta om dina bilder!

  SvaraRadera
 3. Hoppas det gick bra!
  Talets gåva har du, och rampljuset är du van vid också ;p kan inte tänka mig annat än att det vart succe.

  Trevlig helg på er!

  SvaraRadera
 4. Hoppas det kommer gå bra! Det hade varit kul att höra! :) Jag får nöja mig med dina kanonbilder här på bloggen, vilket inte är fy skam!

  SvaraRadera
 5. åh, det var synd att jag inte såg detta tidigare... har själv börjat studera vid Borås Högskola, skulle varit kul att se vem som är bakom dessa underbara tillfällen av skratt! :) en annan gång kanske,,, lärarprogrammet nästa då hoppas jag! ;)

  SvaraRadera
 6. klart det gick bra! du är ju van vid att prata längst framifrån, och fota kan du. hade varit skojigt att få en rapport iaf! hur det kändes alltså :)

  SvaraRadera
 7. Jag var ju på plats i Borås (kanske för att det var jag som tipsa om Jerry)

  Bildvisningen gick kanonbra, din förklaring till bilderna stärkte bilderna ännu mer. Även om du flummade ut en hel del :-) Det var bara en gäst som somnade o snarkade men det gör han oavsett vem som pratar så det skall du inte ta åt dig för.

  Nu skall vi försöka få min andra fotoklubb (Mölnlycke FK) att bjuda in dig som gäst.

  Mvh

  SvaraRadera